Son Eklenen Oyunlar

Basket Potası Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 
Oyun Hakkında: Basket Oynumuzda Bu Sefer 3 adet adamımızla basket potasına basket atacağız basketleri isabetli bir şekilde attığımız zaman bir üst seviyeye ulaşıyoruz. Seviye yükseldikçe basket atmakta bi o kadar zorlaşmaya başlıyor. Bakalım 3 adam ile siz kaç adet basket atmayı başaracaksınız.İyi oyunlar arkadaşlar.
Basket oyunları, kral Basket oyunu, kral oyun

Oyna!

Zombi Ülkesi Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Yön Tuşları Mause 
Oyun Hakkında: Helikopter ile ormanları gezen 2 asker ormanda tuhaf olayların olduğunu fark ederler helikopter inip yürümeye başlayan askerler zombilerin yaşadıklarını fark ederler. Zombi Ülkesi oynunda sizde bu askerlerden 1 birisini seçerek onları kesmeye ve öldürmeye başlayacaksınız.
Zombi Ülkesi oyna, kral zombi oyunları, kral oyun

Oyna!

Tatlı Cüce Gnome Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 
Oyun Hakkında : Tatlı Cüce Gnome Oyunumuza giriş yaptıktan sonra karşımıza engellin üstünde tatlı cüce görüyoruz. Tatlı Cüce Gnome engelleden düşürmek için mause ile engelli keseceğimiz yerden işaret ederek cücemizin düşmesini sağlıyoruz. Cücemiz altınlara ulaştığı zaman bir sonraki seviyeye ulaşma imkanına sahip oluyoruz.
cüce oyunları, cüce oyunları oyna, cüce oyunları

Oyna!

Romantik Barbie Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 
Oyun Hakkında: Romantik Barbie Oynuna Girmek için Oyun Yükledikten sonra start tuşuna basarak oyuna giriş yapıyorsunuz. Romantik Barbie giriş yaptıktan sonra karşınıza elbise çeşitleri geliyor bunlar birisini mause yardımı giysileri barbie giydiriyoruz.

Oyna!

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Türk Ulusumuzun ve Tüm Türkiye'nin Zafer Bayramı Kutlu Olsun...

Oyna!

Mutfak Temizleme Oyunu Oyna



Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Mutfak Temizleme Oynunda dikkat edecekleriniz arkadaşlar play tuşuna basarak karşınıza dağınık bir mutfak çıkıyor. Mutfaktaki dağınıklarıda siz dikkatli bir şekilde toplamanız lazım yapmanız gerekenler fazla eşyaları doğru yerleştirmek yanlış bir hamle yapsanız oyunda -5 puan alırsınız.
kral mutfak oyna, mutfak temizleme oyunu

Oyna!

Bebekleri Giydirme Oyunu Oyna



Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (Fare) 

Oyun Hakkında: Bebekleri Giydirme oyunana başladığınız zaman arkadaşlar oyunda sağ ve sol taraflarda mazemeler veya giysiler var kız çocuğunu giydirmek için sol tarafı seçiyorsunuz erkek çocuğu giydirmek için sağ tarafı seçiyorsunuz. Bu güzel şirin ve tatlı bebekleri en güzel bir şekilde giydirmek sizin elinizde hadi başlayalım.
Bebek giydirme oyunları, bebek oyunları oyna

Oyna!

Penelope Cruz Giydirme Oyunu Oyna



Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare)

Oyun Hakkında: Bugün kü giyme ünlülerimizden Penelope Cruz istediğimiz gibi giydirmeye sahipsiniz. Oyuna Başladığınız zaman oynun sol üst köşesinde simgelere tıklayarak yeni bir menü açıkılıyor o menüden istediğiniz renk yada kaş göz yada ruj renklerini seçerek ünlü oyuncu Penelope Cruz hangisini yakıştırıyorsanız onu seçiyorsunuz.
Penelope Cruz makyaj yapma, Penelope Cruz oyna

Oyna!

Kardan Adam Yapma Oyunu Oyna








Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Kardan Adam Yapma Oyununda Yapacaklarınız arkadaşlar aynen giydirme oyunları gibi kardan adamı isterseniz sinirli isterseniz sevimli isterseniz havuc burunlu isterseniz domates burunlu yapa bilme imkanına sahipsiniz.
Kardan Adam Oyunu, Kardan Adam Oyna

Oyna!

Düşen Toplar Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Ok Tuşları yada ASDW Tuşları 

Oyun Hakkında: Düşen Toplar oyunumuza başladığımız zaman karakterimiz çöp adam yada başka deyişle Cin Ali onunla oyuna başlıyoruz. Oyunda dikkat etmemiz gerekenler yukardan gelen toplardan adamımızı hareket ederek sağ sola koşturmak eğer top üzerenize düşerse ölüyorsunuz.
Düşen toplar oyunu

Oyna!

Kingdom Rush Kral Savunma Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Kingdom Rush Kral Savunma oyunda dikkat etmeniz gerekenler arkadaşlar oyuna giriş yaptıktan sonra oyunda size 4 adet savunma araci veriyor siz savunma araclarında kafanıza yatanları seçip onları belirli bölgelere kuruyorsunuz. Yukardan gelen canavarlar sizin savunmayı geçmeden öldürmeniz lazım bir üst bölüme gitmek için iyi oyunlar.
Kingdom Rush

Oyna!

Kaktüs Mccoy 2 Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: A,S Tuşları, Ok Tuşları 

Oyun Hakkında: Kaktüs Mccoy 2 Oyununa başlarken oyunda A tuşu ile zıplama S tuş ile yumruk atmaya sahipsiniz. Ok tuşları ile de sağa sola aşağı Ok tuşlarında yukarı tuşu oyunda ilerledikçe karşınıza çıkacak olan sandık ve elementleri alamanız sağlamaktadır.
Kaktüs Mccoy Oyunları

Oyna!