30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Türk Ulusumuzun ve Tüm Türkiye'nin Zafer Bayramı Kutlu Olsun...

Oyna!

Mutfak Temizleme Oyunu Oyna



Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Mutfak Temizleme Oynunda dikkat edecekleriniz arkadaşlar play tuşuna basarak karşınıza dağınık bir mutfak çıkıyor. Mutfaktaki dağınıklarıda siz dikkatli bir şekilde toplamanız lazım yapmanız gerekenler fazla eşyaları doğru yerleştirmek yanlış bir hamle yapsanız oyunda -5 puan alırsınız.
kral mutfak oyna, mutfak temizleme oyunu

Oyna!

Bebekleri Giydirme Oyunu Oyna



Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (Fare) 

Oyun Hakkında: Bebekleri Giydirme oyunana başladığınız zaman arkadaşlar oyunda sağ ve sol taraflarda mazemeler veya giysiler var kız çocuğunu giydirmek için sol tarafı seçiyorsunuz erkek çocuğu giydirmek için sağ tarafı seçiyorsunuz. Bu güzel şirin ve tatlı bebekleri en güzel bir şekilde giydirmek sizin elinizde hadi başlayalım.
Bebek giydirme oyunları, bebek oyunları oyna

Oyna!

Penelope Cruz Giydirme Oyunu Oyna



Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare)

Oyun Hakkında: Bugün kü giyme ünlülerimizden Penelope Cruz istediğimiz gibi giydirmeye sahipsiniz. Oyuna Başladığınız zaman oynun sol üst köşesinde simgelere tıklayarak yeni bir menü açıkılıyor o menüden istediğiniz renk yada kaş göz yada ruj renklerini seçerek ünlü oyuncu Penelope Cruz hangisini yakıştırıyorsanız onu seçiyorsunuz.
Penelope Cruz makyaj yapma, Penelope Cruz oyna

Oyna!

Kardan Adam Yapma Oyunu Oyna








Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Kardan Adam Yapma Oyununda Yapacaklarınız arkadaşlar aynen giydirme oyunları gibi kardan adamı isterseniz sinirli isterseniz sevimli isterseniz havuc burunlu isterseniz domates burunlu yapa bilme imkanına sahipsiniz.
Kardan Adam Oyunu, Kardan Adam Oyna

Oyna!

Düşen Toplar Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Ok Tuşları yada ASDW Tuşları 

Oyun Hakkında: Düşen Toplar oyunumuza başladığımız zaman karakterimiz çöp adam yada başka deyişle Cin Ali onunla oyuna başlıyoruz. Oyunda dikkat etmemiz gerekenler yukardan gelen toplardan adamımızı hareket ederek sağ sola koşturmak eğer top üzerenize düşerse ölüyorsunuz.
Düşen toplar oyunu

Oyna!

Kingdom Rush Kral Savunma Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Kingdom Rush Kral Savunma oyunda dikkat etmeniz gerekenler arkadaşlar oyuna giriş yaptıktan sonra oyunda size 4 adet savunma araci veriyor siz savunma araclarında kafanıza yatanları seçip onları belirli bölgelere kuruyorsunuz. Yukardan gelen canavarlar sizin savunmayı geçmeden öldürmeniz lazım bir üst bölüme gitmek için iyi oyunlar.
Kingdom Rush

Oyna!

Kaktüs Mccoy 2 Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: A,S Tuşları, Ok Tuşları 

Oyun Hakkında: Kaktüs Mccoy 2 Oyununa başlarken oyunda A tuşu ile zıplama S tuş ile yumruk atmaya sahipsiniz. Ok tuşları ile de sağa sola aşağı Ok tuşlarında yukarı tuşu oyunda ilerledikçe karşınıza çıkacak olan sandık ve elementleri alamanız sağlamaktadır.
Kaktüs Mccoy Oyunları

Oyna!

Gerçek Makyaj Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Bugün kü makyaj yapma oynunda taylor adında güzel bir bayanı makyaj yapacağız diğer makyaj oyunlarına nazaran bu oyun gerçek makyaj yapma olanağı sunmaktadır. Mouse yardımı ile sağ tarafta bulanan menüde saç takılar giysiler mevcut üstüne hangisinin yakıştırıyorsanız onları seçiyorsunuz.

Oyna!

Katil Kamyonlar 2 Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Ok tuşları, Space tuşu 

Oyun Hakkında: Katil Kamyonlar 2 oyununa başladığınız zaman oyunun girişinde 3 adet polis arabası var bunlardan birisini seçerek sokaklarda katil uyuşturucu katilleri canileri yok etmek için onları üstünden geçiyorsunuz oyunda karışınıza çıkacak engelleri dikkatli bir şekilde geçerek bir üst bölüme gitmeyi hak kazanıyorsunuz.

Oyna!

Ninja Zombi Savaşı Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Ninja Zombi Savaşı Oyununda yapmanız gereken oyna giriş yaptığınız zaman mouse yardımı ile ninjanız ile zombiyi hedef alarak ona yıldız fırlatıp onu kesmeniz lazım bölümleri geçtikçe zombi zor yerlerde olduğu için size bazı nesneler veriyor örnek olarak varil önünüzde duruyor ona yıldız atıp zombiyi üstüne düşürüyorsunuz.

Oyna!

Penaltı Atma Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Kontrolleri: Penaltı Atma oyununda yapacağınız ilk olarak penaltı çekerken mouse yardımı ile hangi yöne atacağınızı belirliyorsunuz. sağa mı yoksa sola mı alçak mı yoksa yüksek mi hızlı mı yoksa yavaş mı bu 3 seçenekleri işaretliyorsunuz adamız kendisi şutu çekiyor.

Oyna!

Bilardo Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Bilardo Oynunda Mouse yardımı ile atacağınız topu seçiyorsunuz. Mouse ile topun neresine vurmak istediğinizi belirtip ondan sonra vuracağımız beyaz topun üstüne gelerek biraz basılı tutup mouseden parmağımızı çekiyoruz.

Oyna!

Makarna Salatası Yapma Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Makarna Salatası Oyunumuza başlarken iyi puanlar almak için direk hemen buzdolabından mazemeleri alıyoruz ondan sonra mutfak raflarından eksiklerimizi giderip sebzeleri doğrama işine geçiyoruz hepsi seri bir şekilde yapmanız lazım iyi puanlar almak için iyi oyunlar.

Oyna!

Çılgın Bisikletçi Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Ok Tuşları 

Oyun Hakkında: Çılgın Bisikletçi Oynumuzda yapmanız gerekenler dikkatli bir şekilde engelleri kutuları parkurları ok tuşları yardımı ile geçmektir. Aşağı yukarı sağa sola gitmek için ok tuşların faydalanıyorsunuz. Hızlı gittiğiniz zaman düşmemek için ok tuşlarından aşağı tuşuna basarak dengeyi sağlayabilirsiniz.

Oyna!

Kediyi Çuvala Atma Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Kedi Çuvala Oyunumuzda Dikkat Etmemiz Gerekenler ilk başta makas yardımı ile ipi kesip kediyi topun içine yerleştiriyoruz ondan sonra topa ayar vererek çuvalın içine atmayı başarmak eğer kedi çuvala girmezse aynı bölümü tekrar oynamak zorundasınız.

Oyna!

Boyacı Ninja Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Boyacı Ninja Oyununda yapmanız gerekenler oyunun girişinde 2 adet ninja birisini seçerek oyna başlıyorsunuz. Ninjayı seçtikten sonra oyunda boya kutuları mevcut ninjanızı istediğiniz renge boyattıp devam ediyorsunuz. Oyunda kilitleri alarak kapalı olan yerleri geçiyorsunuz.

Oyna!

Deniz Kızı Giydirme Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse 

Oyun Hakkında: Bugün kü Oynumuzda tatlı ve güzel bir tane kızı denizi giydirmeye başayacağız. Deniz Kızını istediğiniz elbise yada saç rengi göz rengi ten rengi bile değiştirme imkanına sahipsiniz.

Oyna!

Beyonce Giydirme Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Dünyaca Ünlü Pop yıldızı Beyonce giydirme oyununda istediğiniz ten rengi ya istediğiniz göz rengine yada istediğiniz kıyafetleri Beyonce giydirebilirsiniz. Beyonce elinde bulanan bebeğide istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

Oyna!

Araba Park Etme Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Ok Tuşları, Space Tuşu 

Oyun Hakkında: Araba Park Etme Oyununda dikkat etmeniz gerekenler ok tuşları ile arabayı hareket ederek size verilen park yerine zamanında yerleştirmeniz. üst tarafta size verilen süre dolmadan arabayı yerine park etmeniz gerekmekte park ettiğiniz zaman süreniz var beklemek istemiyorsanız space tuşuna basarak hemen üst bölüme geçebilirsiniz.

Oyna!

Kedi Köpek Kuaförü Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Genellikle oyunlarımızda güzel kızlar yada yakışıklı erkekleri güzellikleri ile uğraşırdık bugün ise tam tersi ya kedi yada köpekleri güzelleştireceğiz birbirinden sevimli 2 hayvandan birisi seçerek onu kuaför koltuğa alıyoruz.

Oyna!

3D Çöp Adam Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: S Tuşu, Ok Tuşları 

Oyun Hakkında: Cin Ali yada Çöp adam oyunlarının 3 boyutlu versiyonu Fancy Pants isim karakterimizi oyunda dikkat etmemeniz gereken engelleri tek tek aşarak bir sonraki bölüme gitmemesini sağlamak oyunda S tuşuna bastığınız zaman karakterimiz zıplar ok tuşlarıylada hangi yöne gideceğimizi belirleriz.

Oyna!

Basketçi Kuş Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri : Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Basketçi Kuş Oynunda dikkat etmeniz gerekenler kuşu basket sepetine koyacak şekilde ayarlamak biraz oyun zor olsada oynadıkça kendinizi iyi his edersiniz. Basketçi Kuşu Potaya atmak için Mouse ile ne kadar hızlı gideceğini ayarlayıp sonra parmağınızı çekmeniz yeterli olacaktır.

Oyna!

Sakura Giydirme Oyunu Oyna

Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Bugün Kü giymedirme oynumuzda Sakura isminde tatlı bir bayan var onun erkek arkadaşı ile randevusu var ama ne giyeceği hakkında en uyak bir fikri yok ona siz yardım edeceksiniz. Sakura yakışan takı yada giyim eşyalarını siz kendiniz seçip ona yakışanı bulacaksınız.

Oyna!

Buz Devri 4 Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: AWSD Tuşları, Space Tuşu 

Oyun Hakkında: Buz Devri 4 Macerasını oynadığınız zaman oyunda dikkat etmeniz gerekenler AWSD tuşları ile yukarı aşağı sağa sola kontrollerini kullanarak hızlı bir şekilde ilerlemeniz gerekmekte kaçtuğınız zaman dikkat etmeniz gerekenler yiyecekleri almanız şart puanları toplamak için iyi oyunlar.

Oyna!

Kaboomz Top Atma Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (Fare) 

Oyun Hakkında: Oyun Yapmanız gerek top balonlara fırlatmadan önce onu balona degecek şekilde ayarlamanız gerekiyor balonları patlattıkça oyunda yeni bölümlere ulaşmanız sağlayacak oyun ilerledikçe zorluk derecesi yükseliyor. Oyunda ilerledikçe üst bölümleri daha insanı sarmaya başlıyor.

Oyna!

Bella'nın Sevgi Mutfağı Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (fare) 

Oyun Hakkında: Oyunda Bella'nın birbirinden yakışıklı 3 erkek arkadaşı var bunlardan birini seçerek istediği yemeği bella ile birlikte onları hazırlama başlamanız gerek bella'yı mahcup etmemek sizin eliniz en güzel yemeği siz kendiniz bella'ya yardım ederek arkadaşına hazırlamaya nedersiniz.

Oyna!

Daimi Arkadaşları Giydirme Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse (Fare) 

Oyun Hakkında: Daimi Arkadaşları Giyinmelerine yardım etmek istemezmisiniz. Onları hazırlamak için arkadaşlar dolaplarında elbiselerini dolap çekmelerinde takılarını felan uygun olan hangileri ise onların içinden en güzelleri seçerek onlara yakıştırdıklarınız onlarda kullanabilirsiniz. Bakalım bu iki en güzel arkadaşı kim en güzel ve çekici yapmayı başaracaktır.

Oyna!

Kızlar Moda Partisinde Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse 

Oyun Hakkında: Oyunda Yapmanız Gerekenler arkadaşlar 3 sevimli kızı giyimlerini makyajları yada eksik olan mazemelerini bularak onları zamanında partiye hazırlamak en güzel kızları zamanında partiye hazırlayıp yollarsanız en sevimli en güzel en çekici kızlarınız partide herkesin dikkatini çekmesini sağlarsınız.

Oyna!

Ateş Çocuk ve Su Kız Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: A,W,S,D ve Ok Tuşları 

Oyun Hakkında: Oyunda A,W,S,D Tuşları ile su kız hareket ettiriorsunuz. Ok tuşları ile Ateş Çocuk hareket ettiriyorsunuz. Karşınıza Çıkan engeller Ateş ise Ateş Çocuk ile engelleri aşıyorsunuz. Eğer Engeller Su ise Su Kız ile Engelleri Aşarak çıkış kapısına ulaşmaya hak kazanacaksınız.

Oyna!

Sara ile Napolyon Pastası Yapma Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse 

Oyun Hakkında: Bugün pasta menümüzde sara ile birlikte napolyon pastası yapmaya çalışacağız arkadaşlar eski konularda olduğu gibi yine mouse yardımı ile bize önerdikleri mazemeleri tek tek alıp pasta kabına bırakıyoruz. Sara ile birlikte pasta ve yemek yapmak baya bir eğlendiriyor.

Oyna!

Gelin Giydirme Oyunu Oyna



Oyun Kontrolleri: Sadece Mouse 

Oyun Hakkında: Bugün giydirme oyunlarda ünlü yada tanıdık bir sima yerine güzel ve tatlı biz kızı gelinlik modülleri ile onu en güzel haline getiriyoruz. Yapmanız gerekenler arkadaşlar mouse yardımı ile istediğiniz gelin tacını veya istediğiniz gelinliği kızı üstüne bırakıyorsunuz.

Oyna!

Sara ile Ravent Turtası Yapma Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Oyunda Dikkat etmeniz gerekenler mouse (fare) yardımı ile size ilk olarak hangi mazemeyi kullanacağız gösterdikten sonra mouse yardımı ile onu alıp tencere içine bırakıyorsunuz. Sara ile bugün kü tarifemiz ravent turtası yapacaksınız.

Oyna!

Justin Bieber Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Justin Bieber Oyundan çok Justin Bieber hakkında bilmediklerinizi bu oyun sayesinde öğreniyorsunuz. oyuna başladığınız zaman sol üst köşede tr dilini seçerek Justin Bieber size yönlendirdiği soru cevaplıyorsunuz. Bilmediğiniz soruları Justin Bieber baya bir üzecek bakalım onu en çok üzmeyecek hayranı kim olarak iyi oyunlar.

Oyna!

Topu Bardağa Atma Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Oyunda Yapmanız gerekenler arkadaşlar mause yada fare yardımı ile ok'un yönünü doğru bir şekilde ayarlayarak bardağın içine atmayı başarmaktır. Eğer topu bardağın içine atamayınca bir üst seviyeye yetişemezsiniz. Oyunu oynadıkça size saracağına emin iyi oyunlar..

Oyna!

Güzel Melek Oyunu Oyna


Oyun Kontroller: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Mause Yardımı ile bu güzel ve alımlı bayanı istediğiniz renge istediğiniz şekille yada istediğiniz gibi giydirme sahipsiniz. Tatlı ve şirin olan bu küçük minicik bayanı isterseniz saç rengeni isterseniz yüzünü isterseniz tenini dilediğiniz renk yapabilme imkanına sahipsiniz

Oyna!

Basketbolcu Tavşanlar Oyunu Oyna



Oyun Kontrolleri:Ok Tuşları, Space Tuşu 

Oyun Hakkında: Harika zevki bir basketbol macerasına sizi bekliyor bu sefer insanlar yerine tavşan karakterler yer almaktadır. Kendi Ülkeni seç sonra sana rakip gelen ülkeleri yenmeyi başar kupa ve liderliğe bir adım daha yaklaşmaya bakınız.

Oyna!

Uzaylı Korsan Oyunu Oyna



Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Uzaylı Korsan adamımız ile mause kullanarak şişelere kuru kafalar nişan alarak onları yok etmeye çalışıyorsunuz. Bazı hedeflere ateş etmek zor olduğu için duvarlara sağa sola yada yukarı aşağı ateş ederek onları kırmayı başara bilirsiniz.

Oyna!

Drift Araba Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Ok Tuşları, Shift Tuşu 

Oyun Hakkında: Harika ve güzel bir 3D araba oyunu oyunda yarışmaya başlarken en çok Drift atmaya çalışın oyunda Drift atmazsanız bir üst bölüme ulaşma imkanınız olmuyor yarışı 1 olarak bitirmeye çalışmanıza rağmen iyi eğlenceler.

Oyna!

Garson Penguen Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Garson Adayımız Bir Tatlı bayan penguen içeri gelen müşterileri masa ikram etmeniz masaya ikram ettikten sonra siparişleri alıyorsunuz. Şiparişleri aldıktan sonra siparişleri masalarına götürüyorsunuz. Müşteri kalktıktan hemen sonra paraları topluyorsunuz. Biraz hız olmanız lazım yoksa müşteriler kaçıyor.

Oyna!

İsabetli Basket Atma Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Basketbol Oyunumuz dikkat etmeniz gerekenler çok basit arkadaşlar mause ile basketi potaya atacağız zaman dikkatli bir şekilde ve düzgün olarak isabet ettirmeniz lazım basketleri doğru şekilde attığınız zaman bölüm geçerek yeni bölümler oynama imkanına sahip oluyorsunuz.

Oyna!

Amerikan Pastası Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Yeni bir kategori ile karşınızdayız arkadaşlar yemek yap oyunları zamanımız oldukça küçük ev hanımları sunacağız. İlk menümüzde amerikan usulu olan Amerikan Pastası yapma ile başlayalım.

Oyna!

Çiçekli Kızı Giydir Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Giydirme Oyunların Genel Olarak Değişik Kişiler Yada Ünlü Kişiler ile Karşımıza Çıkıyor. Bugün ise Doll isminde güzel bir bayan giydirmeye çalışacağız. Lafı fazla gevelemeye gerek yok hadi şimdi bu tatlı ve güzel bayanı giydirelim.

Oyna!

Stickman Kılıçlı Çöp Adam Oyunu Oyna



Oyun Kontrolleri: W Zıpla A D Yürü, Koşmak için İki Kez Dokun J Saldır K Tekmele L Silah Al / Fırlat J + K Özel Saldırı 

Oyun Hakkında: Oyunda Dikkat Etmeniz Gereken Arkadaşlar Size Saldıran Diğer Çöp Adamları Kılıç Yada Kılıçsız Onlara Vurmak Kılıç ile daha seri şekilde veya hızlı öldürdüğü için Kılıç ile saldırın kılıç ile kesmekten sıkıldığınız zamanda onlara tek ile daha iyi öldürebilirsiniz.

Oyna!

Kırmızı Otomobil Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Kırmızı Otomobil Oyununda Dikkat Etmemiz Gerek Unsur Şunlardır. Araba'nın Kontrolü Tamamen Mause ile Olduğu için biraz zorluk geçebilirsiniz. Ama Oyunda ilerledikçe daha yeni haritalarda oynadığınız zaman oyunu hiç sıkılmadan oynarsınız. En Önemli nokta ise kontrollü mause ile yaptığınız zaman sakın Mause'yi yolun dışında tutmayın yoksa araba mariyellere çarpmasına neden olursunuz.

Oyna!

Ben10 Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyun Hakkında: Kısa Zaman İçinde Çocukları Büyük ilgisi haline gelen ben10 Yapboz oynunu oynamaya nederseniz. Özellikle küçüklerin çok hoşuna gideceğe benziyor.

Oyna!

David Beckham Oyunu Oyna


Oyun Kontrolleri: Sadece Mause 

Oyunda Hakkında: Hollywood Ünlü Yıldızlarından Futbol Severlerin Hayran Olduğu Ünlü Oyuncu David Beckham Yap Oynamaya Nederseniz. İstediğiniz Kadar Parçalara Ayırarak Oyunu Oynama İmkanına Sahipsiniz.

Oyna!

Savaş Tankı 2 Oyna


Oyun Kontrolleri: Mause, Ok Tuşları, A,S,D,E Tuşları 

Oyun Hakkında: Savaş Tankı Oyununda dikkat etmeniz gereken faktörler tankı ok yuşları ile sağa sola yukarı aşağı hareket ederek size ateş açan tankların mermilerin kaçabilirsiniz. diğer tanklara Mause ile nişan alarak Mausenin sol tuşuna tıklayarak yok edebilirsiniz. Oyunda bonus veya puanlar kazanmak için kutulara açarak mermi veya cephane toplama imkanına sahip oluyorsunuz.

Oyna!

Age Of War 2 Oyna


Oyun Kontrolleri:Sadece Mause 

Oyun Hakkında:Age Of War Oyunda Dikkat Etmeniz Gerekenler Arkadaşlar Oyna Başladığınız Zaman Asker Üreterek Karşınızda Duran Orduyu Yok Etmeniz Lazım Karşı Orduyu Görmek için Mause ile Sağ tarafa gelerek rakip orduyu görme imkanına sahip olabilirsiniz.

Oyna!